TORUI -produkter

Ny udvikling i en ny æra

2021 er et udfordrende år. Vores land har været igennem mange taghav. COVID-19, tyfon og oversvømmelser har alle slået et hårdt slag mod forskellige industrier. Vi er i en så alvorlig form, har stadig et hjerte til at gå fremad og fortsætter med at gribe lejligheden til at klare udfordringen.
På dette års midtårsmøde fremlagde vi, at vores sag officielt er gået ind i en ny æra med "høj, ny og særlig" udvikling. Dette er den historiske position afWENYE AUTO LAMPEkarriere. Det er også en vigtig historisk dom, som vi træffer ved at gennemgå fortiden, baseret på virkeligheden og fremtiden.
WENYE AUTO LAMPE er gået ind i den nye æra med "høj, ny og særlig" udvikling, hvilket betyder, at vores fabrik er gået ind på et stadie af højkvalitetsudvikling fra skalavækst. Det betyder, at udviklingsmålet forWENYEskal være på linje med verdens avancerede niveau; det betyder, at de opgaver og udfordringer, vi står over for, er endnu større.
Avanceret teknologi, effektiv ledelse og ensartet produktion har erstattet produktionsmåden for det lille værksted.
Mødelokale til modtagelse af kunder og afholdelse af møde i virksomheden.

Teknologiafdelingen laver formmodellering og laver elektronisk elektronisk printkort.

Salgsafdeling.

SMT -værksted med avanceret automatiseringsudstyr.

Værksted.

Råvarelager.

Varelager.

Produkter viser værelse.

Vores fabrik insisterer på linjen "langsom og stabil", i stedet for "et vindstød". Efter at have analyseret og bedømt markedet for en bestemt region og et bestemt land, besluttes strategien. I overensstemmelse med dette mål, hold ud, langsom og stabil. Uanset hvilke vanskeligheder vi måtte støde på i processen, så længe vi har et klart mål og en retning, forbliver vi tro mod hvorfor vi startede, og fortsætter med at komme videre med udholdenhed. Vi håber, at vi på denne tærskel, hvor oversøisk eksport fortsat lider, vil skabe et nyt mirakel mod vinden.


Posttid: Aug-06-2021